Regisztráció a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra

Közreadta Pető István, kedd, 2020, április 14 - 19:58

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus a járványügyi helyzet miatt idén elmarad, egy év múlva kerül megrendezésre.

Kedves Testvérek!

Kiss Gábor atya megbízásából a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra egyházközségi csoportot regisztráltam Mindenszentek-Jászfényszaru néven. Terveink szerint 2020. szeptember 19-én busszal látogatunk el Budapestre, hogy délelőtt részt vegyünk a Margitszigeten a CSALÁDI NAP-on, majd pedig a 16 órától kezdődő felvezető programon és 17 órától a SZENTMISÉN a Kossuth téren Erdő Péter bíboros, prímás, érsek celebrálásával, végül pedig az EUCHARISZTIKUS GYERTYÁS KÖRMENETEN A HŐSÖK TERÉIG!

A IV. Béla Katolikus Általános Iskola külön csoportot regisztrált ugyanakkorra illetve az elsőáldozók csoportja szeptember 13-án vesz részt a programon, így a két fenti csoporttal utazók regisztrálását nem én fogom össze. Az utazási költséget a szervezők ill. az egyházközség viseli és nem várható egyéb kiadás sem. Természetesen emellett mindenki gondoskodik saját étkezéséről egész napra.

Kedves Testvérek!

Aki nem tartozik a fenn említett két csoporthoz és szeptember 19-én szívesen részt venne ezen az életre szóló eseményen (NEK2020) a Mindenszentek-Jászfényszaru csoporttal, szívesen segítek, hogy miként tud on-line jelentkezni (regisztrálni) és csoportunkhoz kapcsolódni!

Első lépésként létre kell hozni és aktiválni kell egy saját felhasználói fiókot itt: https://www.iec2020.hu/hu/regisztracio - az IDE KATTINTVA REGISZTRÁLHAT-ra kattintva! Magát a regisztrációs folyamatot, ha szükséges ebben a videóban részletesen is megnézhetik: https://youtu.be/3vasTMMdsH8?t=3

Amint sikerült az egyéni regisztrációt és aktiválást megtenni, ezt egy e-mailben kérem azonnal jelezni felém, mert a csoportunkhoz való csatlakozáshoz meg fogom küldeni a szükséges további információt. E-mail címem: dr.kocsis@pr.hu.

Természetesen akinek nincs lehetősége az ilyen módon való regisztráláshoz, szívesen segítek, hívjon a 06-30-4083202 telefonszámon vagy írjon a dr.kocsis@pr.hu e-mail címemre!

Krisztus valóban feltámadott! „Én veletek vagyok mindennap a világ végezetéig.” <Mt.28.20>

Kelt, Jászfényszaru, 2020. április 14.

Testvéri szeretettel: dr. Kocsis András

Regisztráció a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra

Kategóriák 

Jászfényszaru
© 2011 Római Katolikus Egyházközség, Jászfényszaru - Minden jog fenntartva