1Úton - 1400 kilométeres közös zarándoklat a családokért

Közreadta Pető István, vasárnap, 2014, augusztus 3 - 17:34

Ez évben első alkalommal augusztus 16-án a Máriacell-Csíksomlyó közötti 1400 km-nyi Mária-úton a számos közösség helyi zarándoklatot szervez a családokért. Ehhez az "1 Úton" Nemzetközi Zarándoklathoz kapcsolódik egyházközösségünk is.

Két úthoz lehet csatlakozni:

  1. Kerékpáros zarándoklat: Jászfényszaru, Mindenszentek r.k. templom--Jászfelsőszentgyörgy (Kerekudvari Nepomuki Szt. János Kápolna) itt találkozunk a Jászberényből érkezőkkel--Jászfényszaru, Mindenszentek r.k. templom.
  2. Gyalogos zarándoklat: Jászfényszaru, Mindenszentek r.k. templom--Boldog, Szeplőtelen fogantatás r.k. templom, itt találkozunk a Turáról érkezőkkel--Jászfényszaru, Mindenszentek r.k. templom.

Mindkét zarándoklat Jászfényszarun zárul a 18 órakor kezdődő szentmisével és az azt követő agapéval, (szeretetvendégséggel).

Kérjük, hogy akik a zarándokalton szeretnének részt venni, névvel, telefonszámmal legkésőbb augusztus 10-ig iratkozzanak fel a sekrestyében vagy jelezzék részvételi szándékukat a szervező, Dr. Kocsis Andrásnak a 06304083202 mobilszámon!

Mindenkit várunk!

Kategóriák 

Jászfényszaru
© 2011 Római Katolikus Egyházközség, Jászfényszaru - Minden jog fenntartva