Közeleg a Nyitott Templomok Napja

Közreadta Pető István, vasárnap, 2014, augusztus 31 - 16:40

Két programot ajánlunk mindenki figyelmébe a szeptember 21-i Nyitott Templomok Napja rendezvényünk kapcsán. Ezek célja, hogy mind többeket aktív részvételre sarkaljunk. A részletes program megtalálható a csatolt plakáton, a két kiemelt rendezvény felhívását az alábbiakban közöljük:

Rajzpályázat gyermekeknek

A jászfényszarui Mindenszentek Plébánia közössége rajzpályázatot hirdet a „Teremtés csodái” címmel. A pályázatra olyan alkotásokat várunk, amelyeken világunk szépsége, Isten világot, embereket formáló hatása jelenik meg. Kérjük, címnek egy rövid bibliai idézetett válassz!

Korcsoportok:

  • alsós – 1-4. osztályosok számára
  • felsős – 5-8. osztályosok számára
  • ifi – 9-12. osztályosok számára

Beadási határidő: 2014. szeptember 14.

Az alkotások leadhatók Bugyi István rajztanárnál és Sándorné Tóth Éva hitoktatónál. A pályamunkák bármilyen technikával, A4 vagy A3 méretben készülhetnek. Egy pályázó maximum 2 munkát adhat le. A rajzok hátulján tüntesd fel: a neved, címed és a korcsoportot, ahová nevezel.

Eredményhirdetés 2014. szeptember 21-én, a Nyitott Templomok Napja rendezvényünkön.

Idő-utazás // Akadályverseny-séta a településen

Várjuk azokat a vállalkozó szellemű gyerekek és fiatalok jelentkezését, akik részt vennének egy kellemes délelőtti sétán Jászfényszaru egyháztörténeti emlékeit érintve – út közben nyomokat kutatva, kérdésekre válaszolva, feladatokat megoldva.

Indulás: 2014. szeptember 21-én, reggel 9 órakor a Templom elől, várható érkezés 13 órakor. A séta távja 7-8 kilométer.

Maximum 5 fős csapatok (4 gyerek + 1 felnőtt kísérő) jelentkezését várjuk 2014. szeptember 14-ig. A csapatok névsora leadható Sándorné Tóth Éva hitoktatónál.

Eredményhirdetés 2014. szeptember 21-én, a Nyitott Templomok Napja rendezvényünkön.

 

Nyitott Templomok Napja Jászfényszarun

Kategóriák 

Jászfényszaru
© 2011 Római Katolikus Egyházközség, Jászfényszaru - Minden jog fenntartva